Tomt
Reguleringsplankart

Søra Bråde B20

Meld din interesse

Søra Bråde B20 ligger mellom Storåkerveien og Revheimsveien på Søra Bråde i Madla kommunedel. Området ligger fint til med nærhet til gode kollektivforbindelser, skole og idrettsanlegg. 

På Søra Bråde B20 planlegges det bygging av inntil 40 boenheter inkludert kommunalt bofelleskap med 6 enheter + base. Det er foreløpig ikke planlagt noe oppstartsdato for denne utbyggingen.

 

Søra Bråde ligger på nedsiden av Revheimsveien med fin sikt mot og kort vei til Hafrsfjorden. Langs Hafrsfjorden finnes det en flott tursti hvor man kan gå enten mot nord forbi Sunde og videre rundt Kvernevik og også videre mot Randaberg. Går man sørover passerer man Hestnes og Madlasandnes før man kommer til Møllebukta og Sverd i fjell.

Nabotomten i sør mot Revheim skole er regulert til idrettsanlegg og det er planlagt bygging av dobbel idrettshall her. Det er også en stor kunstgressbane i tilknytning til skolen og ellers under en kilometer til idrettsanlegget til Madla IL ved den internasjonale skolen i Stavanger. 

Skal du reise inn til Stavanger sentrum finner man nærmeste busstopp rundt 100 meter fra området. Her passerer bussrute 2 og 3 med inntil 16 avganger i timen mot sentrum.